AcasăPoliticaDragnea a anuntat: Congresul PSD, pe 11 octombrie

Dragnea a anuntat: Congresul PSD, pe 11 octombrie

Social-democratii se reunesc in Congres la mijlocul lunii viitoare. Data propusa de catre reprezentantii filialelor judetene ale PSD-ului si anuntata, marti, de catre liderul interimar al formatiunii este 11 octombrie.

In conditiile in care aflase, zilele trecute, ca acest Congres Extraordinar al PSD va fi organizat mai devreme fata de noiembrie, cand se vehiculase ca ar fi urmat sa aiba loc, respectiv luna viitoare, iar marti dimineata au aparut speculatii in privinta datei la care va fi organizat evenimentul la care urmeaza sa fie ales noul lider cu atributii depline al formatiunii, presedintele interimar al partidului a facut lumina in aceasta privinta, anuntand data reuniunii.

Astfel, din cele precizate de catre Dragnea insusi, luna viitoare, intr-o zi de duminica, pe 11 octombrie, mai-marii PSD se vor aduna in sedinta, pentru a vota noua conducere a partidului.

Va amintim faptul ca devansarea organizarii acestui eveniment a fost ceruta de mai multi lideri social-democrati din filialele locale ale formatiunii.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger