AcasăPoliticaDragnea a anuntat ca PSD voteaza investirea Cabinetului Ciolos: Romania are nevoie...

Dragnea a anuntat ca PSD voteaza investirea Cabinetului Ciolos: Romania are nevoie de un guvern votat in Parlament

Stabilitatea Romaniei este prioritara, a explicat Dragnea, marti la pranz, de la tribuna salii in care a inceput, in jurul orei 13, sedinta comune la care participa alesii, in ziua in care se va da votul in privinta Executivului Ciolos.

Motivand ca, desi este vorba despre o situatie „mai putin obisnuita”, si ca trebuie sa se dea votul unui guvern din care nu face parte niciun partid politic si care nu e nici asumat de o majoritate parlamentara, faptul ca statul roman are nevoie de un „guvern votat in Parlament” l-a facut pe liderul PSD sa anunte ca decizia Comitetului Executiv al social-democratilor este sa voteze investirea Cabinetului Ciolos.

Acest lucru nu inseamna, s-a grabit sa precizeze Dragnea, ca va fi „un cec in alb” acordat Executivului condus de fostul comisar european, premierul desemnat, saptamana trecuta, de seful statului, pentru a forma noul guvern tehnocrat. „Vom sustine Guvernul Ciolos atata timp cat vom avea convingerea ca-si desfasura activitatea in baza mandatului”, si ca va continua masurile economice incepute de guvernarea Ponta, sustinuta de PSD-UNPR si ALDE, a adaugat Liviu Dragnea.

Nu in ultimul rand, seful PSD a subliniat ca, in cazul in care social-democratii vor avea „cea mai mica urma de indoiala” in privinta unei eventuale abateri, respectiv ca aceste conditii nu vor fi respectate, Dragnea nu s-a sfiit sa anunte ca partidul sau ia in calcul varianta de a „concedia Guvernul, daca acesta isi va depasi mandatul dat de colegi”.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger