AcasăPoliticaDragnea a anuntat ca PSD va vota pentru ridicarea imunitatii lui Sova

Dragnea a anuntat ca PSD va vota pentru ridicarea imunitatii lui Sova

In conditiile in care, luni la pranz, Biroul Permanent al Senatului urmeaza sa ia in discutie cererile DNA in cazul lui Dan Sova, liderul formatiunii politice din care face parte tanarul parlamentar a dat de inteles ca social-democratii nu vor sta in calea solicitarilor Justitiei care il vizeaza pe cel dintai.

„Nu ne putem opune unor demersuri din randul Justitiei. Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii”, a precizat Dragnea, luni dimineata, prezent la Instanta Suprema, la un nou termen din dosarul „Referendumul”.

La randul sau, intrebat in privinta celor doua noi solicitari ale DNA, in cazul lui Sova, acuzat de aceasta data de procurori de trafic de inlfuenta, co-presedintele ALDE, si, tototdata, presedintele Senatului, a evitat sa se pronunte in privinta modului in care Alianta va vota aceste doua cereri – in privinta incuviintarii retinerii si arestarii preventive a parlamentatului PSD. „La partidul ALDE nu se da ordin cum se voteaza. Fiecare voteaza conform constiintei. Punctul unu. Punctul doi: trebuie sa vedem dosarul si sa vedem avizul Comisiei juridice. Inainte nu avem cum sa ne pronuntam, ar fi cu totul si cu totul impropriu”, a sustinut, deunazi, Tariceanu, intr-o emisiune la Televiziunea Publica. Anterior, si despre liberali se aflase ca vor vota in favoarea ridicarii imunitatii parlamentare a fostului ministru.

Va reamintim ca, potrivit pasilor care trebuie urmari in astfel de privinte, BP al Senatului va trimite cererile la Comisia Juridica, aceasta va da un aviz- consulativ- urmand votul in plen, in privinta acestor doua solicitari.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger