AcasăPoliticaDoua nume vehiculate in dreptul noii propuneri pentru sefia Ministerului Justitiei

Doua nume vehiculate in dreptul noii propuneri pentru sefia Ministerului Justitiei

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Odata ce premierul desemnat a decis, noaptea trecuta, retragerea primei sale propuneri pentru sefia Ministerului Justitie, in persoana Cristinei Guseth, si cum in aceasta prima parte a zilei Dacian Ciolos urmeaza sa vina cu un nou nume pentru acest minister. in spatiul public s-au vehiculat doua nume.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

UPDATE: Propunerea pentru Ministerul Justitiei s-a dovedit a fi Raluca Pruna, expert care lucreaza la Comisia Europeana, iar sedinta destinata audierilor a inceput la  ora 11.17.

Este vorba despre juristul Mihai Salagean si Raluca Pruna, numele fiind vehiculate pe surse. Ramane, insa, de vazut pe care dintre acesti doi specialisti il va alege primul-ministru desemnat pentru ca ulterior propunerii sale, respectivul sa fie audiat in comisiile de specialitate, inainte ca lista cu numele tuturor ministrilor propusi sa fie prezentata in sedinta comuna a Parlamentului, odata cu expunerea programului de guvernare.

Schimbarea propunerii de la Justitie, a doua anuntata de Ciolos, dupa o alta, la Sanatate, a fost facuta publica in urma cu aproximativ opt ore, prin intermediul unui mesaj pe o retea de socializare. „Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu”, a anuntat Ciolos, in cursul noptii de luni spre marti, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, in care precizeaza si faptul ca marti dimineata va inainta conducerii Parlamentului o noua propunere.

Plenul reunit, care ar fi trebuit sa inceapa la ora 10 a fost reprogramat pentru ora 12.30.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger