AcasăPoliticaDoua demisii la PSD, dupa ce Dragnea nu mai e, oficial, presedinte...

Doua demisii la PSD, dupa ce Dragnea nu mai e, oficial, presedinte executiv

La o zi dupa ce in cadrul Comitetului Executiv al PSD-ului s-a oficializat intentia lui Liviu Dragnea de a renunta la functia de presedinte executiv al formatiunii politice, urmare a condamanarii sale, in prima instanta, in „Dosarul Referendumul”, alte doua nume cunoscute din cadrul Partidului Social Democrat au ales sa demisioneze din functiile de conducere.

Este vorba despre Paul Stanescu, presedinte al filialei judetene Olt, precum si vicepresedinte al PSD la nivel national, dar si de senatorul Nicolae Badalau, liderul organizatiei judetene Giurgiu. Ambii au dat de inteles ca ales ca, in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, sa ramana simpli membri ai PSD.

Miercuri seara, la finele sedintei, Ponta a anuntat ca, odata ce a renuntat la functia de presedinte executiv al social-democratilor, Liviu Dragnea a fost desemnat de catre membrii CEX sa se ocupe in continuare, in calitate de coordonator, de programul national al PSD pentru perioada 2016-2020.

„Absolut toti membrii Comitetului Executiv am sustinut ca Liviu Dragnea a fost desemnat de catre noi toti coordonator al campaniei pentru referendumul din 2012, ca am luat toti decizia de a-l suspenda pe Basescu si bine am facut, ca acolo toate lucrurile s-au desfasurat conform deciziilor noastre politice si ca, daca s-a decis in instanta ca doar Liviu Dragnea sa plateasca ceea ce am facut cu totii, e o decizie a Justitiei pe care nu doar Liviu, ci noi toti o consideram nedreapta si cu siguranta o va contesta si o vom contesta conform prevederilor legale”, a mai adaugat liderul PSD, Victor Ponta.

Va amintim ca, in urma cu aproape doua saptamani, dupa ce a aflat ca Inalta Curte l-a condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul amintit, Dragnea a anuntat ca demisioneaza atat de la Ministerul Dezvoltarii, cat si din postura de presedinte executiv al PSD.

sursa foto: facebook/ Nicolae Badalau

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger