AcasăPoliticaDosarul Microsoft. Ponta: procedurile in Parlament se vor desfasura absolut normal

Dosarul Microsoft. Ponta: procedurile in Parlament se vor desfasura absolut normal

Seful Guvernului sustine ca procedurile in Parlament, in legatura cu cei noua fosti ministri ajunsi in vizorul DNA in „Dosarul Microsoft”, si care ar putea ramane fara imunitate, se vor desfasura „absolut normal”.

„Bineinteles ca se fac toate procedurile si nimeni nu se va opune in niciun fel. In cadrul procedurilor, bineinteles, fiecare isi va spune punctul de vedere”, a precizat Victor Ponta.

Intrebat ce stie despre acest caz, premierul a raspuns: „Ce pot spune eu, ceea ce stiu despre ilegalitati, stiu doar despre cele comise de catre dl Funeriu si dl Vreme, pentru ca am avut in fata nota de control (a Corpului de Control al primului-ministru-n.r). Celelalte lucruri vor fi lamurite de catre justitie si procedurile in Parlament se vor desfasura absolut normal”.

Ponta s-a ferit sa se pronunte in legatura cu vinovatia cuiva, rezumandu-se sa le spuna jurnalistilor ce a aflat in urma notelor prezentate de catre Corpul de Control al premierului. „Eu nu reprezint justitia ca sa pot sa spun daca cineva este vinovat sau nevinovat. Eu nu cunosc decat (…) ceea ce mi-a prezentat Corpul de Control al primului-ministru”, a incheiat primul-ministru, adaugand ca Instanta se va pronunta in acest caz. „Mai departe, justitia va stabili”, a conchis Ponta.

Va reamintim ca vineri, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis Procurorului General referatul in vederea sesizarii presedintelui, a Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si a Parlamentului European, „pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale” fata de noua fosti ministri, in dosarul privind inchirierea de licente educationale. Pe lista DNA se afla Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Mihai Tanasescu, in dreptul lor figurand banuieli de fapte de coruptie.

Cititi si: Se pregateste „Lotul 2” din Dosarul „MICROSOFT- EADS”

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger