AcasăPoliticaDosarul lui Klaus Iohannis: Instanta Suprema a admis judecarea recursului ANI

Dosarul lui Klaus Iohannis: Instanta Suprema a admis judecarea recursului ANI

Magistratii Instantei Supreme au admis, marti, judecarea recursului intentat de Agentia Nationala de Integritate in dosarul in care Klaus Iohannis, liderul PNL si prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, este acuzat de incompatibilitate.

Astfel, urmeaza ca magistratii sa stabileasca un termen de judecata in proces, anunta DIgi 24. Va reamintim ca, pe fond, judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia ii dadusera castig de cauza primarului sibian, actualmente candidat la prezidentiale din partea ACL, in cazul caruia Agentia Nationala de Integritate anuntase, in aprilie anul trecut, ca s-a constatat o stare de incompatibilitate, Iohannis fiind acuzat ca ar fi ocupat simultan functia de edil al Sibiului, dar si de reprezentant al municipalitatii in Adunarea Generala a ACtionarilor a doua societati din orasul in fruntea caruia se afla.

Luni, inainte sa afle decizia ICCJ in acest caz, Iohannis declara ca nu are emotii ca va pierde speta, dar si ca, idiferent de decizia magistratilor Instantei Supreme in acest dosar, nu se va retrage din cursa prezidentiala. „Indiferent de ce se intampla, voi candida si voi castiga”, afirma liderul PNL.

Cititi si: Iohannis, cu o zi inainte de termenul in dosarul de incompatibilitate: Indiferent de ce se intampla, voi candida

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger