AcasăPoliticaDoi importanti lideri europeni, la Bucuresti, pentru o scurta intrevedere cu premierul...

Doi importanti lideri europeni, la Bucuresti, pentru o scurta intrevedere cu premierul desemnat

Cameron mai marcheaza inca un punct in negocierea cu UE

Donald Tusk si Jean Claude Juncker au facut o scurta oprire in Capitala, pentru a discuta cu premierul desemnat, Dacian Ciolos.

Intrevederea dintre cei doi lideri europeni- seful Consiliului European si, respectiv, al comisiei Europene avut loc chiar pe Aeroportul Otopeni, la Salonul Oficial, in cursul serii de sambata.

Tusk, Juncker si Ciolos au discutat la mai putin de 24 de ore de la atentatele care au indoliat Franta, dar si cu scurta vreme inainte ca fostul comisar european, desemnat marti de catre seful statului pentru a forma noul Executiv, sa isi anunte echipa guvernamentala.

Subiectele discutiilor dintre cei trei demnitari nu au fost facute publice pana la acest moment.

Recent, tehnocratul Ciolos anunta ca, la finele aceste saptamani, va definitiva componenta Cabinetului cu care urmeaza sa se prezinte in fata Parlamentului, dar si programul de guvernare. „Lucrez la o echipa solida, iar procesul de selectie a ministrilor este in plina desfasurare. La sfarsitul acestei saptamani intentionez sa prezint lista ministrilor, in vederea audierilor in comisiile parlamentare”, scria, in urma cu doar doua zile, pe Facebook, premierul desemnat.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger