AcasăPoliticaDNA pune lacat pe usa premierului

DNA pune lacat pe usa premierului

Desi DNA a anuntat public ca exista un prejudiciu in dosarul in care este acuzat Victor Ponta, acesta neaga si se razboieste cu procurorii pe Facebook.

DNA il face mincinos pe Victor Ponta

Conform raportului de expertiza, prejudiciul produs ”ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala retinuta in sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridica la suma de 51.321,80lei”, precizeaza procurorii anticoruptie.
”Inculpatului Victor Ponta i s-a inmanat un exemplar al expertizei si i s-a comunicat faptul ca s-a dispus masura sechestrului asigurator asupra unui apartament aflat in proprietatea inculpatului, in vederea recuperarii prejudiciului”, au sintetizat acestia situatia in comunicatul dat publicitatii pe tema. Odata plecat de la DNA, Victor Ponta s-a grabit, ieri, sa contrazica cele scrise de procurori negru pe alb, ba si sa acuze DNA-ul de implicare in ”batalia politica”. ”Regret faptul ca batalia politica si de media se duce cu arme necinstite – din expertiza facuta in dosarul meu se arata ca SCA Sova si Asociatii si-a dedus cheltuieli in baza contractului cu mine de 51.321 RON. Si se arata de asemenea ca au fost platite taxe si impozite de catre Cabinet Avocat Ponta Victor in suma de 53.000 lei! Deci prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorand voit plata celor 53.000 lei! Adunand cele doua sume nu rezulta prejudiciu fata de statul roman, care a incasat in plus 2.000 RON!”, a postat Ponta pe Facebook, atasand ca dovada si un fragment de expertiza. Astfel atacati, procurorii au reactionat prin intermediul unui nou comunicat. Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor-Viorel este in realitate un extras din continutul opiniei separate a unuia dintre expertii inculpatilor, respectiv expertul desemnat de inculpatul Sova Dan-Coman si nu reprezinta nicidecum rezultatul raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza. Raportul respectiv a fost intocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, in conformitate cu art. 172 si urmatoarele CPP”, i-a dat DNA peste nas ”inculpatului Victor Ponta”.

[poll id=”1071″]

author avatar
Simona Badulescu
909 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger