AcasăPoliticaDiscutiile presedinte-premier s-au incheiat dupa aproape o jumatate de ora

Discutiile presedinte-premier s-au incheiat dupa aproape o jumatate de ora

Aproximativ 30 de minute. Atat au durat discutiile dintre seful statului si premierul Ponta, pe tema proiectului privind reducerea CAS.

Consultarile la care a participat si Ioana Petrescu, ministrul Finantelor, nu s-au soldat cu un acord intre seful statului si cel al Guvernului. Cel putin asta reiese din declaratia primului-ministru, dupa ce a parasit intrevederea de la Palatul Cotroceni. „Nu am stabilit nimic”, a afirmat Victor Ponta, citat de digi24.ro.

Aceste discutii au inceput la ora 16. Anterior consultarilor referitor la proiectul privind modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, ce se refera la reducerea constibutiilor asigurarilor sociale la angajator cu 5%, de la 1 octombrie, seful statului spunea ca, inainte de a decide daca promolga sau retrimite proiectul in Parlament, vrea sa aiba o discutie pe aceasta tema cu reprezentantii Guvernului.

„Este o masura buna daca ar putea fi aplicata, dar din pacate este o masura electorala pentru ca ea nu are sustenabilitate. Cred ca una din tintele Guvernului pentru a acoperi deficitul suplimentar de 5,5 miliarde la fondul de pensii va fi de cresterea de doua la trei ori a taxei pe proprietate”, a precizat, zilele trecute.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger