AcasăPoliticaDiscutie Ciolos-Cadariu pe tema dezinfectantilor: "Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme"

Discutie Ciolos-Cadariu pe tema dezinfectantilor: „Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme”

Subiectul dezinfectiantilor utilizati in unitatile spitalicesti a reprezentat o tema de discutie la Palatul Victoria.

Mai exact, in ziua in care oficialii institutiei anuntau faptul ca se face o ancheta la Institutul Oncologic, in privinta unor aspecte ce tin de dezinfectiantii folositi in spital, verificari ce ar urma sa fie apoi extinse si catre alte spitale, s-a aflat ca ministrul Sanatatii a ajuns si la Guvern, pentru a discuta cu seful sau, premierul Ciolos.

Acest aspect a fost facut public chiar de catre primul-ministru, seara trecuta, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, din are aflam ca in cadrul intrevederii avute la Palatul Victoria, Dacian Ciolos a aflat de la ministrul Achimas-Cadariu cum anume decurg verificarile in aceasta chestiunecare a ajuns inclusiv in atentia Parchetului General. „Ministrul Cadariu mi-a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale si am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate”, a precizat premierul, marti seara, pe Facebook.

Nu in ultimul rand, seful Executivului a pus din nou accent pe nevoia unei comunicari cat mai bune din directia acestei institutii. „I-am cerut (ministrului Sanatarii-n.r) sa comunice cat mai repede si in mod sistematic etapele administrative care au fost parcurse pana in prezent dar si sa continue cercetarile si sa se asigure ca viata pacientilor nu este pusa in pericol”, a mai transmis Dacian Ciolos.

sursa foto: Facebook/Dacian Ciolos

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger