AcasăPoliticaDirectorul interimar al SRI a iesit de la audierile din Comisia parlamentara...

Directorul interimar al SRI a iesit de la audierile din Comisia parlamentara dupa aproape cinci ore

Dupa aproape cinci ore de discutii in cadrul Comisiei parlamentare de Control a activitatii SRI, Florian Coldea a parasit sala in care a avut loc sedinta. S-a intamplat inainte ca reprezentant al Serviciului Roman de Informatii sa prezinte raportul privind activitatea SRI, mai exact rezultatul unei verificari interne facute la nivelul institutiei, in urma acuzatiilor lansate, recent, in spatiul public.

„Vreau sa va anunt ca nu s-au finalizat in totalitate audierile de astazi”, a declarat in urma cu scurt timp Georgian Pop, seful Comisiei in cauza. Mai precis, acesta a explicat ca au fost ‘bifate’ in totalitate patru puncte pe ordinea de zi a sedintei de luni. Ultimul dintre acestea, al cincilea, este cel legat de declaratiile si acuzatiile facute la adresa SRI si a directorului interimar al SRI, Florian Coldea.

Referitor la acest aspect, Pop a reiterat, intr-o prima faza, faptul ca forul parlamentar in fruntea caruia se afla s-a autosesizat in aceasta chestiune, urmare si audierile de luni. „Nu a venit nicio plangere scrisa, nici macar un telefon prin care sa ne sesizeze. (…) Ca urmare ne-am autosesizat. La acest punct, fiecare coleg din Comisie, indiferent de partidul din care face parte, a adresat personal domnului Florian Coldea toate acele intrebari necesare lamuririi afirmatiilor”, a precizat parlamentarul.

Apoi, Georgian Pop a anuntat ca urmeaza ca un general al SRI sa prezinte Comisiei raportul privind activitatea SRI, rezultat ca urmare a analizei la nivel intern a institutiei conduse actualmente de catre generalul Florian Coldea, punctand ca la aceasta parte directorul interimar al SRI nu va fi prezent.

sursa foto: lideruldeopinie.ro

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger