AcasăPoliticaDin buzunarul lui Tariceanu, Constantin maraie la Oprea

Din buzunarul lui Tariceanu, Constantin maraie la Oprea

Obisnuit pana acum doar sa taca si sa aprobe, Daniel Constantin a prins glas de cand s-a insotit in ALDE cu Calin Popescu Tariceanu.

Daniel Constantin nu inghite atacurile liderului UNPR

Liderul inofensiv al Partidului Conservator a devenit vocal de cand face echipa cu Tariceanu in fruntea Aliantei Liberalilor si Democratilor. Dupa modelul patentat deja de colegul sau liberal, Constantin s-a luat in clont cu Gabriel Oprea. Motivul: „decesul” USL, care, in opinia lui Oprea, a survenit chiar din cauza lui Daniel Constantin. „Am incercat in toata activitatea mea politica sa evit polemicile, sa incerc sa-mi construiesc cariera pe fapte si nu pe declaratii spectaculoase, care sa aduca acuze sau injurii. (…) Nu vreau sa creez polemici, dar simt nevoia sa fac cateva precizari pentru ca nu as vrea ca romanii sa creada ca eu am stat la baza <<ruperii>> USL. (…)  Am fost unul dintre cei mai mari sustinatori ai proiectului USL si am incercat sa aplanez de multe ori tensiunile ce au aparut intre cei doi co-presedinti!”, a incercat Constantin sa-i reimprospateze memoria lui Gariel Oprea.

Gabriel Oprea in considera pe fostul presedinte PC principalul vinovat pentru ruperea USL

„Nu as fi acceptat niciodata ca acest proiect sa dispara din cauza mea ! Asa cum cred ca nici Klaus Iohannis nu este cauza pentru care s-a rupt USL-ul. Nesiguranta care l-a cuprins pe Crin Antonescu vis-a- vis de sustinerea PSD-ului pentru functia de presedinte este cea care a determinat acest lucru !”, a mai precizat co-presedintele ALDE.

author avatar
Adelina Ionicel
550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger