AcasăPoliticaDictatorul Geoana sta sub papucul Anei Maria Catauta

Dictatorul Geoana sta sub papucul Anei Maria Catauta

Ana Maria Catauta

Secretarul general al PSRO, Florin Simion a dat bir cu fugitii din partidul condus nu de Mircea Geoana, ci de asistenta sa personala, dupa cum sustine proaspatul demisionar.

Mircea Geoana este acuzat ca a lasat PSRO pe mana asistentei sale, Ana Maria Catauta

Simion, care este si singurul membru fondator al PSRO, il acuza pe Mircea Geoana ca a lasat-o pe Ana Maria Catauta, presedinta Comisiei de Integritate, sa taie si sa spanzure in partid. ”De la infiintare, am asistat la comportamentul politic dictatorial al lui Mircea Dan Geoana, majoritatea liderilor partidului (din 2 prim-vicepresedinti au plecat amandoi, din 13 vicepresedinti au plecat 9, din 13 parlamentari au plecat 8), chiar si organizatii judetene au plecat, cautand alt viitor politic. Cine are alta opinie fata de Ana Maria Catauta, e marginalizat si exclus din partid.

Ana Maria Catauta

Am convingerea ca alaturi de alt partid voi continua sa fac politica si voi reda natiunii romane valorile pe care le-a pierdut, demnitate, patriotism si curaj. Cred ca alt partid va reprezenta, la un moment dat, stanga romaneasca, in niciun caz PSRO, cu toate ca imi e greu, acest partid a fost copilul meu, eu l-am infiintat, plec fara sa ma uit in urma!”, este mesajul de adio transmis, public, de demisionarul Florin Simion lui Mircea Geoana.

Secretarul general al PSRO, Florin Simion, a demisionat din partid
author avatar
National
2.689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger