AcasăPoliticaDiana Tusa a plecat din PNL

Diana Tusa a plecat din PNL

Liberalii raman fara un nume cunoscut din randul tinerilor reprezentanti ai filialei bucurestene.

La cateva zile de cand isi manifesta vehement dezacordul fata de o idee careia i-a dat glas noul purtator de cuvant al partidului, in privinta testarii la nivel de gramatica limbii romane a viitorilor candidati liberali la parlamentare, Diana Tusa a ales sa plece din PNL.

Deputata a confirmat, vineri, faptul ca parasete barca liberalilor, oferind si un motiv pentru decizia sa. „Da, am demisionat! PNL-ul, asa cum este acum, nu mai are nevoie de oameni ca mine, de oameni cu idei si proiecte pentru cetateni, de oameni care îsi doresc sa construiasca, de oameni care spun lucrurilor pe nume”, a lamurit Tusa, pe Facebook. Pana la aceasta ora, nu s-a aflat daca politiciana in varsta de 38 de ani are in plan sa se indrepte catre o alta formatiune si care ar fi aceea.

Ar mai fi de mentionat, insa, faptul ca desi la acel moment nimeni nu intuia pasul pe care avea sa il faca Tusa, in urma cu doar doua zile, liberala demisionara sublinia, pe aceeasi retea de socializare, aspecte similare despre modul in care percepe partidul condus de Gorghiu si Blaga, dar si de Cristian Busoi- la nivelul organizatiei de Bucuresti. „Propuneri de genul celor lansate de dna Saftoiu, chiar si numai la stadiu de „ce ar fi daca”, devoaleaza exact imaginea PNL -ului de astazi: incoerent, fara doctrina, fara mesaj adresat electoratului… si, de ce nu, chiar fara a mai cunoaste cu precizie carui electorat se adreseaza…. Nu aceasta este imaginea unui partid castigator!”, considera Diana Tusa.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger