AcasăPoliticaDezbatere Ponta-Iohannis. Macovei: L-as fi facut knock-out pe Ponta. A fost arogant!

Dezbatere Ponta-Iohannis. Macovei: L-as fi facut knock-out pe Ponta. A fost arogant!

Dupa prima confruntare dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni, Monica Macovei a facut un comentariu cat se poate de categoric in legatura cu prima confruntare televizata dintre Ponta-Iohannis.

Mentionand ca a urmarit „partial” aceasta confruntare de la Realitatea TV, de marti seara, fiind invitata la o alta emisiune, Macovei a facut o serie de aprecieri cu privire la prima infruntare televizata a celor doi prezidentiabili.

Fostul ministru, care a candidat la randul sau in primul tur de scrutin al prezidentialelor, ca independent, a sustinut, intr-un interviu acordat, miercuri, Adevarul Live, ca si-ar fi dorit sa vada o „dezbatere ca pe vremuri”, in care sa se dezbata si probleme economice si de politica externa. „Ponta a fost arogant, mincinos, cu expresii golanesti”, a acuzat Macovei.

Fostul candidat la presedintie a sustinut ca l-ar fi dovedit pe Ponta intr-un astfel de duel electoral televizat, motivand ca e obisnuita cu aparitiile la TV si ca are o alta fire, comparativ cu Iohannis, candidatul ACL si totodata contracandidatul aliantei PSD-UNPR-PC. „Sunt alta fire (…) Eu, da, sunt altfel. L-as fi facut knock-out pe Ponta. Dar (…) eu am spus public – voi vota pe Klaus Iohannis”, a concluzionat fostul ministru al justitiei, punctand ca „toata lumea normala trebuie sa vada ca raul cel mare este Ponta”.

319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger