AcasăPoliticaDeranj in PSD: Oamenii lui Ponta il regreta pe Boc

Deranj in PSD: Oamenii lui Ponta il regreta pe Boc

Prestatia guvernantilor le da dureri de cap social-democratilor, multi dintre ei marturisind ca se descurcau mult mai bine atunci cand Executivul era condus de Emil Boc.

Victor Ponta i-a cam enervat pe colegii sai de partid

Pentru ca nu au curajul sau tupeul primarului Radu Mazare sa puna mana pe telefon si sa racneasca la ministri, parlamentarii si alesi locali ai PSD sufera in tacere. Din cand in cand, la adapostul anonimatului, acestia indraznesc sa-si mai verse of-ul, acuzand atitudinea sfidatoare a ministrilor si a premierului. „Suntem buni doar sa le tinem spatele si sa le aducem voturi. In rest, ne trateaza ca pe niste «loseri», ca pe niste politicieni de mana a doua. Nu ne consulta, nu ne raspund la telefoane, nu ne ajuta cu nimic.

Pesedistii tanjesc dupa vremurile in care Emil Boc era premier

Facem anticamera pana ne vine acru si nu alegem doar cu promisiuni. In plus, ne mai pun si tot electoratul in cap cu masurile lor tembele”, ne-a declarat un lider local al PSD, care a tinut sa sublinieze ca gasea mai multa intelegere la Bucuresti in perioada 2009-2010, cand la butoane se afla Emil Boc. „Atunci ne descurcam mai bine si reuseam sa rezolvam mai usor problemele”, a mai spus pesedistul. Totodata, acesta s-a aratat deranjat si de comportamentul lui Victor Ponta, pe care l-a comparat cu fostul lider PSD Adrian Nastase. „Ma uit la premier si imi dau seama ca l-a depasit in aroganta si pe Adrian Nastase. In partid, nimeni nu mai are curaj sa sufle in fata lui. Ce-i drept, aici este si vina noastra. L-am injurat pe Nastase, dar am pus in fruntea PSD unul care este cu mult mai rau”, a conchis social-democratul.

author avatar
Adelina Ionicel
1.837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger