AcasăPoliticaDeputatul Theodor Nicolescu, din nou la DNA: "Cred ca justitia se face...

Deputatul Theodor Nicolescu, din nou la DNA: „Cred ca justitia se face in sala de judecata”

Parlamentatul liberal a venit si miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii. Este a doua oara cand Nicolescu se prezinta la sediul DNA, de la inceputul acestei saptamani.

Deputatul in cazul procurorii anticoruptie anuntau, in cursul zilei precedente, ca s-a pus in miscare actiunea penala, in dosarul in care se fac cercetari in legatura cu despagubiri acordate de ANRP, pentru mai multe imobile – cauza in care prejudiciul adus statului este, conform procurorii, de 75 de milioane de euro – si in care au fost retinute mai multe persoane, printre ele si seful demisionar al ANI, a ajuns la DNA insotit de un avocat, dupa ora 14.

Inainte sa intre la audieri, Nicolescu, fost vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), a precizat si de ce anume nu doreste sa faca prea multe declaratii cu privire la cauza in care a ajuns in vizorul DNA. Intrebat in legatura cu acuzatiile despre care stie ca i se aduc, de catre procurorii anticoruptie, deputatul a raspuns: „deocamdata abuz in serviciu”.

„Cred intr-o justitie civilizata, normala (…) nu voi face nicio declaratie cu privire la dosar”, s-a rezumat sa precizeze parlamentarul liberal. „Cred ca justitia se face in sala de judecata”, a concluzionat Theodor Nicolescu, inainte de a intra in cladirea ce gazduieste sediul procurorilor.

Nicolescu a mai trecut pragul sediului Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri in aceeasi cauza, si in cursul zilei de luni.

sursa foto: cdep.ro

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger