AcasăPoliticaDeputatul Ochi, fost vicepresedinte al CJ Brasov, trimis in judecata de DNA

Deputatul Ochi, fost vicepresedinte al CJ Brasov, trimis in judecata de DNA

Parlamentarul social-democrat a aflat, marti, despre decizia procurorilor anticoruptie de a-l trimite in judecata, intr-un dosar in care sunt cercetate alte cinci persoane. Dosarul a fost trimis Inaltei Curti de Casatie si Justitie, urmand sa fie judecat de catre magistratii acestei instante.

Aflat momentan sub control judiciar, masura impusa in cazul sau la finele lunii aprilie, Ion Ochi, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor de care este acuzat de DNA, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si „abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata”, faptele avand legatura, sustin procurorii anticoruptie, cu executia unor lucrari de reparatii ale unei portiuni de drum judetean – respectiv DJ 112D, aflat intre localitatile Prejmer si Lunca Câlnicului.

O masura similara a fost luata de catre procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Brasov si in cazul fostului primar al localitatii Prejmer, Constantin Todorica Serban, dar si al altor doi fosti reprezentanti ai CJ Brasov.

Este vorba despre Viorel Costea, sef al Directiei de Administrare Drumuri din cadrul CJ Brasov si Nicolae Blaga, director al Serviciului de Administrare Drumuri din cadrul CJ Brasov, la data faptelor, ambii acuzati de „abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit in forma continuata”.

sursa foto: cdep.ro

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger