AcasăPoliticaDeputatul Gurzau va fi cercetat in libertate, sub control judiciar

Deputatul Gurzau va fi cercetat in libertate, sub control judiciar

Deputatul aflat in fruntea filialei clujene a PMP, suspectat de DNA de trafic de influenta in dosarul Carpatica Asig, scapa -momentan, cel putin – de emotii.

Totul dupa ce judecatorii de la Instanta Suprema au considerat ca nu se impune admiterea propunerii inaintate de DNA, respectiv cea a arestului preventiv, ci doar cea mai blanda dintre masurile privative de libertate, respectiv controlul judiciar.

Astfel ca Gurzau va fi cercetat in libertate, insa sub control judiciar, masura dispusa in cazul sau de catre magistratii Instantei Supreme pentru o perioada de 60 de zile. Spuneam ca parlamentarul clujean scapa momentan de emotii, pentru simplul fapt ca masura dispusa vineri nu este una definitiva. CHiar si asa, ea presupune o serie de obligatii pe care alesul neamului le are de respectat.

Adrian Gurzau, nimeni altul decat finul fostei sefe a PMP, Elena Udrea, este parlamentarul in cazul caruia procurorii cerusera, in prima instanta, aviz in vederea retinerii si a arestarii, dar au primit, in urma votului din plenul Camerei, doar unda verde pentru a cere instantei incuviintarea celei de-a doua masuri.

foto: Facebook/Adrian Gurzau

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger