AcasăPoliticaDeputatii voteaza, in plen, cererea DNA in cazul lui Theodor Nicolescu

Deputatii voteaza, in plen, cererea DNA in cazul lui Theodor Nicolescu

Theodor Nicolescu urmeaza sa afle in scurt timp ce decid colegii sai deputati, in privinta solicitarii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul sau, procurorii cerand incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL, pe care il acuza de coruptie.

Adresandu-se plenului Camerei, deputatul a dat de inteles ca vrea ca parlamentarii sa decida cum anume e cazul sa voteze, nedorind sa transmita un anume indemn in acest sens. „Nu va cer sa votati intr-un anume fel, pentru ca eu cred ca (,) ce este mai important este ca Parlamentul sa dea un vot cum crede ca e corect”, a sustinut, in urma cu scurt timp, de la tribuna Camerei, liberalul Theodor Nicolescu.

Va amintim ca, in urma cu doar cateva zile, DNA a cerut aviz Camerei, in cazul lui Nicolescu, privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a actualului deputat, fost membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Prorprietatillor (ANRP), pentru acuzatiile de abuz in serviciu si luuare de mita, intr-un dosar in care, sustin procurorii, prejudiciul adus statului este de circa 75 de milioane de euro.

sursa foto: cdep.ro

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger