AcasăPoliticaDeputatii Paun si Voicu, trimisi in instanta. La fel si doi fosti...

Deputatii Paun si Voicu, trimisi in instanta. La fel si doi fosti sefi ai Fiscului

Nu mai putin de 12 persoane fizice si juridice ale caror nume figureaza in dosarul in care procurorii au incheiat cercetarile vor ajunge in fata magistratilor, odata ca reprezentantii DNA au trimis spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie cauza privind deturnarea de fonduri europene.

Printre ei se afla Nicolae Paun, parlamentarul -presedinte al Asociatiei Partida Romilor „Pro Europa”, cercetat la aceasta ora sub control judiciar, si pe care procurorii DNA il acuza, prinre altele, de „folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene”, de deturnare de fonduri si spalare de bani, dar si de cumparare de influenta.

sursa foto: antena3.ro

Totodata, un alt deputat intrat in vizorul procurorilor in acest caz, Madalin Voicu, va ajunge la randul sau in fata magistratilor de la Curtea Suprema, printre acuzatiile trecute in dreptul numelui sau fiind cele de trafic de influenta si spalare a banilor. Din cate se anunta, miercuri, din directia DNA, prin intermediul unui comunicat, printre persoanele trimise in judecata in aceeasu cauza se numara si partenera de viata a parlamentarului, Carmen Olteanu, cercetata pentru spalare de bani.

Nu in ultimul rand, vor ajunge in fata judecatorilor Inaltei Curti si fostii numar 1 si 2 din cadrul ANAF, Gelu Diaconu si Mihai Gogancea-Vatasoiu, pe care procurorii ii acuza de abuz in serviciu.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger