AcasăPoliticaDeputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

Deputatii juristi au respins cererea DNA pe numele lui Bejinariu

Eugen Bejinariu

Demersul inaintat din directia DNA-ului pe numele deputatului Eugen Bejinariu, in urma cu mai multe luni, a ajuns, miercuri, in atentia actualei Comisii Juridice a Camerei.

Eugen Bejinariu

Supusa votului actualilor membri ai acestui for parlamentar, solicitarea privind incuviintarea urmaririi penale a pesedistului Eugen Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Gubernului (SGG), a fost respinsa. Urmeaza acum ca solicitarea sa faca pasul urmator, si anume votul in plen.

Va amintim ca aceasta cerere formulata in cazul lui Eugen Bejinariu a fost formulata pe finalul mandatului precedentului Legislativ si ca la vremea respectiva, adica in octombrie anul trecut, a fost aprobata de catre membrii Comisiei Juridice. Luni, insa, actuala componenta a CJ al CAmerei a decis reluarea procedurilor in cazul cererii vizandu-l pe Bejinariu.

116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ați remarcat cum au motivat din perspectiva caracterului politic, membrii comisiei juridice, decizia politică a ministrului și votul politic al comisiei , în cazul avizului acordat ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger