AcasăPoliticaDeputatii dezbat azi motiunea ALDE la adresa ministrului Justitiei

Deputatii dezbat azi motiunea ALDE la adresa ministrului Justitiei

Premiera la acest capitol, in privinta Guvernului tehnocrat condus de Dacian Ciolos. Primul ministru al actualului Executiv care se vede pus in situatia de a trece testul unei motiuni de cenzura este cel al Justitiei.

Alesii neamului din Camera Deputatilor vor dezbate in aceasta dupa-amiaza motiunea simpla initiata de catre parlamentarii ALDE, la adresa ministrului Justitiei. Nemultumiti de o afirmatie a Ralucai Pruna, formulata cu privire la Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind interceptarile, parlamentarii formatiunii conduse de Tariceanu si Constantin au formulat un astfel de demers, intitulat sugestiv „Drepturile omului nu sunt un lux”.

Motiunea indreptata asupra ministrului Justitiei va fi dezbatuta in plenul Camerei, incepand cu ora 17. Concret, reprezentantii ALDE vor schimbarea Ralucai Pruna de la sefia Ministerului Justitiei. „Parlamentarii ALDE cer premierului Dacian Ciolos sa ia masuri in sensul schimbarii din functie a ministrului Pruna, iar in cazul in care nu face acest lucru, premierul se face complice la spusele Ralucai Pruna”, au transmis reprezentantii formatiunii.

sursa foto: Facebook

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger