AcasăPoliticaDeputatii au incuviintat urmarirea penala a Elenei Udrea

Deputatii au incuviintat urmarirea penala a Elenei Udrea

Dupa ce deunazi deputatii juristi redactasera un raport favorabil cererii DNA, in urma votului consultativ dat in Parlament, in privinta inceperii urmaririi penale pe numele fostului ministru, marti dupa pranz a avut loc votul in plen pe marginea acestei noi solicitari a procurorilor.

Care solicitare a primit incuviintare de la Camera, odata ce au fost 147 de voturi „pentru”, doar 96 „impotriva” si o singura abtinere. Ceea ce inseamna ca aceasta noua cerere a procurorilor de a incepe urmarirea penala pe numele lui Udrea, de aceasta data pentru doua suspiciuni de instigare la luare de mita, poate fi inceputa. In acelasi dosar, in care se ancheteaza provenienta unor fonduri legate de campania electorala din 2009, Udrea mai este banuita si de spalare de bani.

De altfel, Udrea insasi le-a cerut colegilor sa dea unda verde acestei cereri, pentru a inchide gura celor care ar putea spune ca incearca sa revina in Legislativ, odata cu candidatura din decembrie, pentru a beneficia de imunitate si sustinand, totodata, ca este ar fi o „tinta”, dar ca „refuza” sa fie si „victima”

In cauza respectiva sunt cercetate deja, sub control judiciar, mai multe persoane, printre care si fiica fostului presedinte Basescu, Ioana, dar si Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Turismului, pe vremea mandatului lui Udrea.

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari

1 COMENTARIU

  1. GATA.AM TERMINAT-O SI PE BAGABOANTA HOATA.O SA STAU CU EA IN PAT LA JILAVA,CA-I INGHESUIALA
    MARE.NE INTAILNIM CU EXCROCUL DE COCOS,UN BULANGIU DE CLASA.CURVEA DIN FLESCOI,O AMARATA DE
    PIONERA CU NOTA 5 PURTARE,II BOLNAVA DE MINCIUNA SI DE BANI.HUO,GAGICA MEA CARE SAREAI
    GARDUL,SA VI SUB MASA BIROULUI MEU.STATEAI IN GENUNCHI,SI LUCRAI LA TEAVA DE MAMALIGA.
    HAI,CA AM TRABA CU DNA-UL.PA,VIN CURAND IN PATUL CELULEI.O STAM 2O ANI IN CELULA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger