AcasăPoliticaDeputat PSD: "Ilie Sarbu si Ioan Rus nu mai au ce cauta...

Deputat PSD: „Ilie Sarbu si Ioan Rus nu mai au ce cauta in partid”

Deputatul PSD Serban Nicolae a anuntat ca social-democratii trebuie sa elimine mai multe persoane importante din partid, dupa esecul de la alegerile prezidentiale.

Serban Nicolae se recomanda drept un politician care „de 25 de ani, de cand am intrat in politica, am ramas fidel viziunii de stanga in ceea ce priveste fundamentele politice bazate pe democratie sociala, dezvoltare, solidaritate, responsabilitate, compasiune, implicare si progres”.

Serban Nicolae ataca, direct, celebrul „grup de la Cluj” sustinand ca „cei care au monopolizat reprezentarea stangii, a Partidului Social Democrat, in Transilvania nu reprezinta o formula de succes si nu au reprezentat niciodata. Ce a inceput cu o ticalosie – atacarea din interior a lui Ion Iliescu – nu putea continua altfel. Acest grup n-a produs nimic bun pentru stanga romaneasca ori pentru partid”.

In aceste conditii, deputatul social-democratilor solicita indepartarea din partid a liderilor Ilie Sarbu si Ioan Rus. Despre cei doi, Serban Nicolae spune ca „locul lor nu este in Partidul Social Democrat. Ei nu sunt de stanga si nu pot reprezenta vreodata social-democratia transilvaneana”.

author avatar
Cristi Ionita
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger