AcasăPoliticaDeputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Deputat PNL: MRU „parasuta” lui Ponta

Razvan Ungureanu

Profitand de tensiunile care exista deja in PSD, liberalii cauta sa bage si mai tare zazanie in partidul condus de Victor Ponta, sugerand ca premierul sprijina in taina nominalizare lui Razvan Ungureanu la functia de director al SIE.

Liberalii cred ca Victor Ponta se agata de nominalizarea lui Razvan Ungureanu la SIE

Scenariul a fost facut public de deputatul PNL Florin Secara, acesta sustinand ca Ponta isi calculeaza deja beneficiile pe care le-ar putea avea de pe urma desemnarii lui MRU. „Pentru Victor Ponta, aflat in cadere libera, numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi o parasuta. El spera ca l-ar putea ajuta sa nu se striveasca de tot cand ajunge cu picioarele pe pamant, si de aceea doar mimeaza opozitie la nominalizarea noului director al Serviciului de Informatii Externe”, a afirmat parlamentarul liberal, aratand ca premierul urmareste doar sa-si salveze cariera politica.

Razvan Ungureanu

„Sa nu creada cineva ca, din jocul politic creat prin nominalizarea unui sef de serviciu secret, Victor Ponta ar incerca sa traga avantaje pentru romani, pentru tara. Este vorba doar despre salvarea lui insusi, toti stim ca ar face orice compromis sa ramana premier. Propunerea vine de la presedintele care i-a cerut demisia, iar Ponta inca mai spera ca Iohannis se va aseza la masa negocierilor cu el”, a mai precizat Florin Secara.

 

author avatar
National
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger