AcasăPoliticaDemocrat-liberalii se impiedica in salvarii lui Basescu

Democrat-liberalii se impiedica in salvarii lui Basescu

Pozele de campanie de la malul marii, in care Traian Basescu apare alaturi de cativa membri ai Partidului Miscarea Populara, i-au iritat la culme pe fostii aliati ai presedintelui. Rezultatul: pedelistii s-au dezlantuit, intrecandu-i la capitolul critici pana si pe social-democrati.

Pedelistii au ironizat „tinuta de campanie” a presedintelui Traian Basescu

Seful statului s-a umplut de ridicol, sustin democrat-liberalii, in frunte cu Vasile Blaga. Mai mult, liderul PDL a ironizat gusturile indoielnice ale presedintelui in materie de moda si politica. „Eu si PDL suntem mai putin interesati de pozele facute in salvari pe plaja. Pe noi ne intereseaza promovarea candidatilor nostri la Parlamentul European, de departe cea mai buna lista de candidati, a platformei cu care ei se prezinta si desigur sa sanctionam guvernarea proasta din ultimii doi ani USL, PSD pe urma, care a adus numai nenorociri in tara”, a comentat Blaga sedinta foto de weekend a lui Basescu. In context, liderul democrat-liberal a condamnat jocul murdar de campanie al sefului statului. „Este o fractura logica in tot ceea ce spune presedintele. Vorbeste despre unificarea dreptei, dar loveste in inima ei, in PDL, mai nou vad ca a reevaluat partidul, partidul este bun si ma loveste pe mine, ceea ce nu ma deranjeaza foarte mult, pentru ca mai mult loveste in toti cei care nu o vad pe doamna Elena Udrea un potential candidat la Presedintie. Eu nu o vad, si atunci sigur ca este suparat”, a mai spus Vasile Blaga. Declaratiile acestuia au inspirat-o si pe Andreea Paul, care a criticat la randul ei comportamentul lui Basescu. „Mi se pare gresit ca in timp ce tara se prabuseste legislativ, juridic, economic, (…) noi sa ducem politica pe nisipurile Marii Negre. Nu este posibil asa ceva, e nevoie de mult mai mult profesionalism, de mult mai multa seriozitate si, mai ales, fapte impotriva «mafiei rosii», nu vorbe”, a conchis prim-vicepresedintele PDL.

Premierul l-ar da pe presedinte pe mana psihiatrilor

Cand vine vorba de Traian Basescu, premierul Victor Ponta este usor nehotarat. Nu stie daca l-ar vrea la puscarie sau in camasa de forta, in ospiciu. „In decembrie noi vom fi la Presedintie si Basescu la … brutarie”, afirma deunazi liderul PSD. Intre timp, Ponta s-a sucit, spitalul de nebuni devenind destinatia ideala pentru seful statului: „Ca sa fiu sincer, la Cotroceni cred ca trebuie sa intram cu doctorii, nu cu mascatii. Ori cu psihiatrul, ori cu mascatii. La cum se exprima in ultima perioada Basescu, luam in calcul orice varianta, suntem pregatiti”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger