AcasăPoliticaDemisii in bloc la nivelul conducerii PNTCD. Se cere organizarea unui congres

Demisii in bloc la nivelul conducerii PNTCD. Se cere organizarea unui congres

Nu mai putin de 14 lideri ai formatiunii conduse de Aurelian Pavelescu, printre ei si prim-vicepresedintele Moisescu, dar si presedintele organizatiei PNTCD-Diaspora, si-au anuntat demisiile. Totul ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de formatiunea politica la alegerile europarlamentare.

Anuntul privind demisiile in bloc de marti a fost insotit de solicitarea privind organizarea unui Congres al PNTCD, in conditiile in care demisionarii ii solicita si sefului partidului sa le urmeze exemplul,  „pentru a da o sansa revitalizarii PNTCD”. Cei 14 lideri ai formatiunii, care au ales sa renunte la functiile detinute in PNTCD-ul condus de Pavelescu, sunt prim-vicepresedintele Vlad Moisescu, de vicepresedintii Maria Stavrositu, Diana Tusa, Vlad Rosca, Vlad Naicu, Adrian Orza, Liviu Mazilu, Andrei Ignat, Marian Florescu, Eugen Milea, Razvan Munteanu, Robert Nitu, Florin Petrescu, dar si presedintele PNTCD-Diaspora, Nelu Neacsu. „Consideram ca viitorul acestui partid istoric trebuie sa primeze in fata oricaror interese si calcule personale ale fiecarui taranist. Pe aceste considerente, demisionam din functiile de conducere pe care le detinem in structurile nationale de conducere ale PNTCD”, isi motiveaza decizia cei 14 lideri ai partidului.

In cadrul aceleiasi declaratii de presa, liderii demisionari cer organizarea cat mai rapid a unui Congres, in cadul caruia membrii conducerii nationale sa fie alesi prin vot uninominal. Totodata, se solicita alegeri in toate organizatiile PNTCD din tara.

Sursa foto: Facebook/Diana Tusa

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger