AcasăPoliticaDemisie la varful PNL: Andreea Paul paraseste fotoliul de prim-vicepresedinte

Demisie la varful PNL: Andreea Paul paraseste fotoliul de prim-vicepresedinte

In asteptarea unui anunt oficial in privinta noii conduceri a organizatiei din Bucuresti, urmare a demisiei lui Predoiu, urmare a rezultatelor obtinute de PNL, in Capitala, la locale, din tabara liberala s-a aflat de o demisie la varf.

Este vorba despre plecarea Andreei Paul din postura de prim-vicepresedinte al PNL-ului. Deputatul a fost cel care a tinut sa isi anunte si public decizia, dupa ce intr-o prima faza si-a facut cunoscuta hotararea in cadrul formatiunii al carei simplu membru va ramane, odata ce a decis sa faca acest pas. „Motivele pentru care am renuntat la functia de prim-vicepresedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost usor sa iau o asemenea hotarare, dar ea este definitiva si a fost acceptata de partid”, suna mesajul transmis de Paul, prin intermediul unei retele de socializare.

Si chiar daca a ales sa nu spuna lucrurilor pe nume, in sensul in care nu a facut si publice motivele pentru care a decis sa se retraga din structura de conducere a PNL-ului, din care facea parte de ceva vreme, Andreea Vass Paul sustine, tot pe Facebook, faptul ca daca i se va cere, va fi gata sa dea o mana de ajutor „in domeniile mele de expertiza – in stiintele economice si in ceea ce priveste drepturile femeilor”.

sursa foto: Facebook/Andreea Paul

author avatar
Cristina Stefan
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger