AcasăPoliticaDemisie in PSD, dupa ordonanta: Fostul ministru Cristea paraseste partidul

Demisie in PSD, dupa ordonanta: Fostul ministru Cristea paraseste partidul

Dupa 20 de ani in care  numele sau a figurat in randurile PSD-ului si la aproape trei de cand ocupase o functie ministeriala in Cabinetul Ponta, Aurelia Cristea si-a anuntat, miercuri, plecarea din formatiunea condusa de Dragnea.

Cristea – cunoscuta mai degraba drept initiatoarea Legii antifumat decat ca fost ministru delegat pentru dialog social si relatia cu societatea civila in Executivul Ponta – a si detaliat, pe Facebook, motivele care au facut-o sa ia aceasta hotarare. „In cursul zilei de astazi am depus demisia mea din randurile Partidului Social Democrat. O decizie luata in zorii unei zile care a urmat unei seri si nopti negre pentru Romania si pentru noi toti”, noteaza Cristea, pe fondul concluziilor celei mai recente decizii a Guvernului, in vederea aprobarii OUG-ului pe modificarea Codurilor si a intentiei de a inainta Parlamentului un proiect de lege pe gratiere.

Invocand principii de la care spune ca nu are de dand sa se abata, fostul membru al Guvernului sustine ca „intr-un astfel de moment, cred ca avem fiecare datoria morala sa nu ramanem indiferenti. Iar eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infractional aflat vremelnic in fruntea PSD si , din pacate, al tarii”.

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger