AcasăPoliticaDelegatii PSD – reguli de conduita: “Evitati afisarile agresive!”

Delegatii PSD – reguli de conduita: “Evitati afisarile agresive!”

Delegatii Partidului Social Democrat care vor fi prezenti la Congresul PSD de vineri si de sambata au primit cate un document in care sunt invatati cum sa se poarte atat cu presa cat si cu ceilalti participanti la eveniment.

Primele recomandari din document se refera la relatia cu jurnalistii. “Fiti deschisi catre reprezentantii presei, raspundeti intrebarilor jurnalistilor, acceptati cu deschidere rolul pe care acestia il au in a prezenta activitatea noastra”, se specifica in document.

Totodata, social-democratilor li se recomanda sa nu trateze cu ostilitate sau aroganta ziaristii prezenti la Congresul PSD, indiferent de canalul media pe care acestia il reprezinta: “Jurnalistii vin la evenimentul PSD sa isi exercite meseria si nu trebuie impiedicati sau sicanati in vreun fel”.

De asemenea, membrii PSD sunt “educati” si in ceea ce priveste atitudinea lor publica. Astfel, social-democratii sunt rugati sa evite excesele si afisarile  agresive, sugerandu-li-se ca ar fi o lipsa de respect ca un partid aflat la guvernare sa aiba aparitii opulente in fata cetatenilor, “intr-o perioada cu multe privatiuni pentru romani”.

Partidul social este deschis si apropiat romanilor, “asta inseamna ca avem o atitudine pozitiva” fata de toti cetatenii tarii, indiferent daca au sau nu treaba cu politica, sau daca sunt apropiati altor partide, se mai arata in document.

“Nu raspundeti la provocari. In discutiile publice, insistati pe solidaritatea Uniunii Social Liberale (…) pe faptul ca PSD isi va respecta angajamentele fata de partenerii sai”, li se mai recomanda reprezentantilor care participa la Congresul PSD.

author avatar
Alina Costache
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger