AcasăPoliticaDeclaratie surprinzatoare. Ponta: Ma voi lupta, daca e cazul, si cu Guvernul...

Declaratie surprinzatoare. Ponta: Ma voi lupta, daca e cazul, si cu Guvernul si cu partidul meu

Fostul premier Ponta a facut o serie de afirmatii care pe multi i-au cam luat prin suprindere, mai ales ca nu a parut dispus sa isi menajeze colegii din partid, cu atat mai putin pe unii reprezentanti ai actualului Cabinet, format, in mare parte, din social-democrati, cand a fost vorba despre un subiect sensibil pentru gorjenii pe care ii reprezinta, in calitate de parlamentar.

Totul a pornit de la situatia Complexului Energetic Oltenia (CEO), mai exact de la intentia de salvare a acestuia, prioritara pentru Victor Ponta, din cate rezulta din declaratiile facute intr-un interviu pentru un post gorjean, mai exact pentru Radio Infinit. „Sa va spun foarte corect (…) si va spun adevarul. Principalul motiv pentru care raman deputat si pentru care raman si in PSD este faptul ca am o datorie uriasa fata de oamenii de acolo, din Gorj. (…) Sunt multe lucruri de facut in judet, insa in mod special, salvarea Complexului Energetic Oltenia si a mineritului si a energiei in Gorj”, crede Ponta.

Aratand cu degetul in primul rand in directia fostului Guvern, Ponta nu i-a slabit nici pe cei din actualul Guvern. „Sunt niste probleme uriase mostenite de anul trecut. Nu am vazut ca cineva din noul Guvern sa aiba timpul sau pregatirea sa inceapa le rezolve. Din pacate, noul ministru (…) are si probleme de sanatate…”, a acuzat fostul sef de la Palatul Victoria.

Insa de departe cea mai sonora declaratie din randul celor facute la radioul amintit abia urmeaza. „Eu cu toata autoritatea si numelui meu si, sigur, a functiei de deputat de Gorj va asigur ca ma voi lupta pentru CEO, daca-i cazul, si cu Guvernul si partidul meu”, a sustinut Ponta, pesedistul incheind, insa, intr-o nota vadit mai toleranta: „dar sper sa nu fie cazul si sper sa fim aliati”.

358 afisari

1 COMENTARIU

  1. LLaassuulleeeee,de ce nu te-ai luptat cat ai fost premier,acuma ca nu mai esti bagat in seama,de las ce esti,te dai mare luptator.Desigur,o vei lua pe urmele prostanacului,grabeste-te ca sa-l ajungi din urma,poate incropiti de un(o partida de )septic ca sa nu va plictisiti,lasilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger