AcasăPoliticaDecis sa demonteze speculatiile. Basescu: E o inselatorie acuzatia de spalare de...

Decis sa demonteze speculatiile. Basescu: E o inselatorie acuzatia de spalare de bani. Nu o voi lasa asa!

Fostul sef al statului pare cat se poate de hotarat sa demonteze speculatiile care planeaza asupra numelui sau, in dosarul in care procurorii au dispus urmarirea sa penala.

In conditiile in care recent a anuntat ca nu va candida la Primaria Capitalei, desi ar fi intentionat sa intre in aceasta cursa electorala, tocmai ca urmare a faptului ca din directia Parchetului General a fost institintat ca e suspect intr-un caz de spalare de bani, seara trecuta, intr-o interventie la Romania TV, Traian Basescu a tinut sa desfiinteze aceasta din urma speculatie. „Este o inselatorie acuzatia de spalare de bani. Ce ma revolta cel mai mult, dincolo de incorectitudinea acestei suspiciuni exprimata de aceeasi institutie, care, in 2012, de doua ori a spus NUP (…) ma face suspect, iar cu trei ani iniante au constatat ca nu exista fapta”, a sustinut Basescu.

Totodata, actualul preseidnte al PMP a adus in discutie o anume „buluceala” in preajma campaniei electorale. „Ceva e in neregula, ceva e in neregula in functionarea statului (…) Faptul ca mie mi-a influentat o decizie politica, va asigur ca nu o voi lasa asa”, a conchis fostul lider de la Cotroceni.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger