AcasăPoliticaDe ziua lor, Ponta le-a intampinat pe doamne cu zornait de catuse

De ziua lor, Ponta le-a intampinat pe doamne cu zornait de catuse

Victor Ponta si-a adaptat discursul in functie de vreme si de vremuri. In anul electoral 2014, liderul PSD le vorbea doamnelor social-democrate despre schimbare, unitate si armonie. Acum, cand mai toate stirile vin de la DNA, seful Executivului si-a axat speech-ul pe denunturi si catuse.

Denunturile si catusele, temele abordate de Victor Ponta in discursul pe care l-a rostit la „Primavara social-democrata”

„Primavara social-democrata”, eveniment organizat de OFPSD, l-a prins intr-o pasa destul de prosta pe Victor Ponta. Avand cumnatul  dupa gratii si obligat sa vada cum mama si sora lui au mers la DNA, presedintele PSD a batut moneda pe arestari si anchete.  „Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara este numarul de catuse pe care il pui. Daca as gandi asa, m-as alatura doamnei Macovei”, a  afirmat Ponta. Ca sa fie si mai convingator, premierul a facut trimitere la cazul Monicai Iacob Ridzi. „Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse. O tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu doi copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara. Luati-o si ca pe o critica. Cand vad un om dus in catuse, ma gandesc la angajati – oare cati angajati are, cate locuri de munca sunt, cate taxe plateste firma? Dupa cum spunea Liviu Dragnea, e o perioada in care nu ne mai certam, ne denuntam”, a mai spus liderul PSD.  Pentru ca actiunea era dedicata Zilei Femeii, Ponta si-a incheiat  discursul cu traditionalul „La multi ani!”, pe care l-a pus insa intr-un context deloc optimist: „Vreau sa le transmit celor care nu sunt in sala <<La multi ani!>> si toate gandurile mele bune. Vreau sa-i transmit direct acest gand mamei mele care, din pacate, se uita la televizor, Irinei, care, din fericire, nu se uita la televizor, surorilor mele, Alexandra si Isabela, care nu mai au televizor de o luna de zile, si e mai bine, si tuturor celor care au fost alaturi de noi”.

A vrut sa-si insoteasca mama la DNA

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a povestit ca fiul sau s-a oferit sa o insoteasca la DNA, in ziua in care a fost audiata. „Am refuzat categoric imaginea saraca e batrana si bolnava. Nu sunt naiva ca nu m-am prins ce cu ce are legatura. Nu am vrut sa dau imaginea unei persoane speriate, neputincioasa, care pozeaza in victima femeie”, a explicat Cornelia Naum motivul pentru care a ales sa merga singura in fata procurorilor. Desi sustine ca este o femeie puternica, mama premirului recunoaste ca nu mai rezista sa vada zilnic cum este atacat fiul ei. „Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate. (…)  Daca as avea putere sa il conving maine, maine l-as convinge sa renunte la aceasta functie”, a mai declarat Cornelia Naum.

author avatar
Adelina Ionicel
726 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger