AcasăPoliticaDe ce si-a sunat Traian Basescu sotia, in plina emisiune TV

De ce si-a sunat Traian Basescu sotia, in plina emisiune TV

Razbunarea, ranchiuna si jignirea, atributele forte ale celui mai toxic produs politic romanesc

Fostul sef al statului a pus mana pe telefon, in timp ce era in direct la TV, si si-a sunat sotia, pentru a se lamuri asupra unui aspect.

Concret, a intrebat-o cand anume s-a casatorit fiica lor, Ioana. Raspunsul oferit – iunie 2014 – ii era de folos in contextul in care comenta, in direct al RTV, unele aspecte semnalate in urma prezentarii, la Antena 3, de aceasta data, a unei inregistrari a unei convorbiri telefonice intre directorul RCS&RDS si patronul companiei in cauza.

Totul a pornit de la o frantura din conversatia telefonica atribuita afaceristului incauza cu directorul general de la vremea respectiva – si anume intrebarea-raspuns „stiti cine a fost la mine ieri? Nea Traian cu Raducu (…)” – si trimiterile facute, la acelasi post de televiziune, cum ca ar fi putut fi vorba despre fostul presedinte si ginerele sau, Radu, in speta sotul Ioanei.

„Eu nu n-am intalnit niciodata cu Teszari! Nu stiu cum arata. 2013? Pai fiica mea nu era casatorita! (…) Eu nu stiu, ca avocat putea sa fie, dar nu cred! (…) nu exclud posibilitatea, intr-o multime, la o receptie, sa fi fost si dansul, dar nu-l cunosc”, a declarat actualul sef al PMP cu privire la patronul companiei. „Stiu eu de ce nea traian vorbeste nenea asta? Va asigur ca n-am fost niciodata cu ginerele meu, Radu Pricop, la Oradea”, a conchis Traian Basescu.

379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger