AcasăPoliticaDe ce nu merge Iohannis, joi seara, la o noua dezbatere cu...

De ce nu merge Iohannis, joi seara, la o noua dezbatere cu Ponta!

Klaus Iohannis a anuntat ca nu va fi prezent, joi seara, in studioul Antenei 3, televiziune care ar urma sa gazduiasca ultima dintre cele patru dezbateri TV la care au fost invitati cei doi candidati ramasi in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

Candidatul Aliantei Crestin Liberale a explicat si de ce anume nu va raspunde acestei invitatii, motivand ca a acceptat propunerea venita din partea televiziunii Digi 24 de a fi prezent in studioul postului TV respectiv.

Mai mult, Iohannis considera ca e suficient ca a participat deja la doua dezbateri televizate alaturi de contracandidatul sau, Victor Ponta. „Cred ca faptul ca ma fost deja la doua dezbateri, cand una ar fi fost de fapt ok… nu scrie niciunde ca trebuie sa fie 100 sau 110 dezbateri. Oamenii trebuie sa ne vada impreuna. Am fost nu o data, am fost de doua ori. Cine a vrut sa vada, a vazut, cine a avut urechi sa auda, a auzit”, a concluzionat liderul liberal.

In aceasta seara ar urma sa aiba loc ultima din cele patru confruntari televizate gazduite de televiziunile de stiri. Va reamintim ca Iohannis nu a participat la confruntarea gazduita de Romania Tv, dar a fost prezent in studiourile Realitatea Tv si B 1 TV, marti si respectiv miercuri seara.

595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger