AcasăPoliticaDe ce nu apeleaza premierul Ciolos la insotire din partea politiei, in...

De ce nu apeleaza premierul Ciolos la insotire din partea politiei, in coloana oficiala: Prefer sa ma trezesc mai devreme, decat sa zapacesc lumea

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

In plina controversa privind folosirea, de catre anumiti reprezentanti ai statului, a agentilor de politie in cadrul coloanelor oficiale, si la cateva zile de cand liderul Senatului spunea, la randul sau, ca nu foloseste un astfel de privilegiu, de care ar avea, pana la urma tot dreptul, conform legii, si primul-ministru a facut, vineri, o precizare in acest sens.

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Premierul a facut, vineri, la Timisoara, o declaratie din care a reiesit ca nu obisnuieste sa aiba, pe langa membrii Serviciului de Protectie si Paza (SPP), si alti oameni ai legii care sa insoteasca maisna cu care se deplaseaza prin capitala sau catre alte directii trebuie sa ajunga, in functie de agenda zilnica pe care o are, in calitate de sef al Guvernului.

„N-am folosit (…), nu am folosit politie si nici nu o sa folosesc. Prefer sa ma trezesc mai devreme cu 10-15 minute mai devreme, ca sa ajung la birou la timp, decat sa zapacesc lumea de cap in Bucuresti sau in alta parte. E o chestie de bun simt, dincolo de reguli de protectie samd. Traim intr-o societate moderna, indiferent ca unul e prim-ministru si altul muncitor”, a precizat, cat se poate de degajat, Dacian Ciolos, la Timisoara, unde a fost prezent la un eveniment in cadrul caruia fostului sef al Comisiei Europene i-a fost acordata o importanta distinctive academica.

Va reamintim ca atat seful statului, cat si primul-ministru, dar si presedintii celor doua camere ale Parlamentului pot beneficia, pe langa protectia SPP, si de insotire din partea politiei in cadrul coloanelor oficiale cu care se deplaseaza.

440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger