AcasăPoliticaDe ce crede Udrea ca Ponta e "un privilegiat": Nu exclud sa...

De ce crede Udrea ca Ponta e „un privilegiat”: Nu exclud sa fi fost filat unde a fost plecat!

Elena Udrea tinde sa il creada pe primul-ministru, atunci cand acesta din urma sustine ca, pe timpul recent incheiatului concediu, ar fi avut pe urmele sale o agentie privata de peste Ocean,  despre care spune ca ar fi fost platita de un site din Romania pentru a-i face poze.

Dupa ce primul-ministru a sustinut, seara trecuta, ca in vacanta e care a petrecut-o in Statele Unite, alaturi de copii si sotie, ar fi fost filat de „o agentie privata din America”, Elena Udrea, protagonista, la randul sau, al unui episod cu fotografii tip paparazzi, facute anul trecut, in februarie, in timp ce fostul ministru al Turismului se afla in vacanta in capitala Frantei, a declarat ca nu exclude ipoteza evocata de premier. „El este un privilegiat ca am inteles ca s-a platit sa fie urmarit. Mie mi se fac poze gratis. Asta este, el este prim-minisitru. Da, foarte posibil, daca are si probe. Si eu am fost filata la Paris, ati vazut foarte bine, deci nu exclud ca si premierul sa fi fost filat unde a fost el plecat”, a punctat deputatul.

Precizarile Elenei Udrea au venit ca raspuns la o intrebare e reporterilor care, odata ce au zarit-o, marti dimineata, la plecarea de la sectia de politie, unde s-a prezentat ca parte a controlului judiciar, masura impusa de oamenii legii intr-unul dintre dosarele in care este cercetata, au vrut sa stie cum i se pare o asemenea ipoteza. „O agentie privata de acolo, din America, a fost angajata. (…) un site din Romania a platit niste oameni acolo care au stat dupa noi”, a sustinut primul-ministru, seara trecuta, la Romania TV, explicand, insa, ca nu a fost vorba despre serviciile din tara.

author avatar
Cristina Stefan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger