AcasăPoliticaDe ce a ajuns sa creada Firea ca i se asculta telefonul

De ce a ajuns sa creada Firea ca i se asculta telefonul

Primarul Capitalei da de inteles ca ar avea indicii cum ca discutiile sale telefonice ar fi auzite nu doar de urechile adresantului direct al apelului sau, ci si de terte persoane, care ar fi „pe fir”.

Pe scurt, ca i-ar fi ascultat telefonul. Firea a si explicat, deunazi, cum anume a ajuns sa creada tot mai mult in aceasta varianta. „Sub nicio forma nu ma sperie, nici pe mine, nici pe familia mea, dar nu cred ca este simplu sa lucrezi intr-o astfel stare de tensiune si de amenintare permanenta. Joi, vorbeam la telefon cu o colega de partid, deputat, (…) si in timpul conversatiei noastre, la un moment dat, telefonul s-a oprit, iar eu auzeam (…) ceea ce-mi spusese doamna respectiva cu 2-3 minute anterior, adica o inregistrare”, a sustinut Firea, la Romania TV.

Insa chiar si daca aceasta varianta s-ar dovedi a avea un sambure de adevar, Firea da de inteles ca nu are secrete. „Daca institutiile statului imi asculta mie telefonul sau doamnei deputat, nu este nicio problema, nu avem nimic de ascuns. (…) Ideea este ca eu am banuiala ca, de fapt, sunt implicate structuri private, care incearca sa ma intimideze”, a conchis primarul Capitalei.

author avatar
Cristina Stefan
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger