AcasăPoliticaDaniel Chitoiu face un pas inapoi cand vine vorba de politica

Daniel Chitoiu face un pas inapoi cand vine vorba de politica

Fostul membru al Guvernului Ponta, pana de curand secretar general in cadrul ALDE, formatiunea condusa de Tariceanu si Constantin, se retrage – pentru un timp, cel putin – din viata politica, Chitoiu invocand ratiuni de ordin personal.

Acest aspect a devenit public, luni, dupa ce fostul ministru al Economiei si-a anuntata intentie prin intermediul unui mesaj postat pe o cunoscuta retea de socializare. In cadrul respectivului mesaj, Chitoiu mentioneaza ca a luat aceasta decizie pentru ca isi doreste sa se focuseze pe activitatea profesionala, desfasurata in mediul privat, fostul PNL-ist, si, la un moment dat, numarul doi in cadrul conducerii ANAF, fiind economist de meserie. „Pentru a nu exista motiv de speculatie cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotarare unilaterala in urma careia am decis sa imi dedic mai mult timp activitatii in mediul privat”, lamureste Chitoiu.

De altfel, ALDE a anuntat faptul ca in acesta prima zi a saptamanii demisia lui Chitoiu din postura de secretar general al formatiunii a fost inregistrata oficial.

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger