AcasăPoliticaDaniel Chitoiu, amenintat de colegii de partid

Daniel Chitoiu, amenintat de colegii de partid

Daniel Chitoiu a reusit sa-si puna in cap mai toata suflarea liberala din teritoriu

Nemultumiti de prestatia colegului lor, liderii PNL il articuleaza pe Daniel Chitoiu la fiecare reuniune de partid. Rezultatul: ministrul Finantelor face pe dracu’ n patru sa nu mai dea ochii cu ei.

Daniel Chitoiu a reusit sa-si puna in cap mai toata suflarea liberala din teritoriu

Sedintele de la PNL au devenit un adevarat cosmar pentru Daniel Chitoiu. Desi este luat de fiecare data la bobarnace, ministrul nu-si invata lectia si continua sa-si sfideze colegii, spre disperarea acestora. Enervati de faptul ca Daniel Chitoiu a ramas surd la reprosurile lor, liberalii din teritoriu au trecut la amenintari. „Venim peste el! Efectiv ne ignora. Nu ne raspunde la telefon, nu se consulta cu noi, nu comunica. Zici ca suntem adversari, nu colegi de partid”, a declarat un lider PNL.

Totodata, acesta l-a acuzat pe ministrul Chitoiu ca sta drepti in fata social-democratilor. ”Noi stam pe la usi, in timp ce oamenii PSD-ului primesc si functii si banii necesari pentru proiectele lor”, a mai precizat liberalul, care a tinut sa-i aminteasca vicepremierului ca ocupa vremelnic un post in guvern.

author avatar
Adelina Ionicel
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger