AcasăPoliticaDaniel Barbu, nevoit sa renunte la scaunul de ministru

Daniel Barbu, nevoit sa renunte la scaunul de ministru

Lasat din brate de liberali, Daniel Barbu a demisionat. Premierul Ponta spune insa ca nu se poate dispensa de prezenta respectivului la carma Culturii inainte de a se numi un nou ministru.

Daniel Barbu isi pierde functia de ministru dupa ce i-a vorbit gura fara el

Victor Ponta a precizat ca va trimite presedintelui Basescu demisia lui Barbu ”doar impreuna cu propunerea de numire a unui nou ministru”. Motivul: doar Barbu, in calitatea sa de ministru, poate semna actele referitoare la salariile angajatilor Ministerului si nu vrea sa-i lase pe oameni fara bani acum, in prag de sarbatori, sustine premierul. Conform altor opinii insa, Ponta vrea doar sa afecteze imaginea PNL-ului pastrandu-l cat poate de mult pe Daniel Barbu la Cultura, data fiind proasta perceptie generala de care se ”bucura” respectivul dupa incalificabila declaratie referitoare la bolnavii de SIDA.

Cum insa liberalii nu au asteptat demisia propriu-zisa pentru a-i cauta inlocuitor lui Daniel Barbu, concomitent cu anuntarea demisiei trei nume de succesori se vehiculau deja pe piata. Este vorba despre Vlad Nistor (profesor de istorie, presedintele Senatului Universitatii Bucuresti si deputat PNL), Gigel Stirbu (deputat PNL si el, plus fost preot si fost subprefect de Olt) si Ben-Oni Ardelean- senator PNL , cadru universitar la Institutul Baptist si fost pastor la Uniunea Baptista din Romania.

author avatar
Simona Badulescu
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger