AcasăPoliticaDaniel Barbu, candidatul ALDE la PMB. Tariceanu: vrem sa venim cu un...

Daniel Barbu, candidatul ALDE la PMB. Tariceanu: vrem sa venim cu un altfel de model de primar

Conducerea ALDE are planuri mari pentru Primaria Capitalei. Profesor universitar, actualmente senator, dar fost ministru al Culturii, in Guvernul Ponta, Daniel Barbu este propunerea celor de la ALDE pentru Primaria Generala.

Iar daca numele politicianului propus pentur a intra – din partea ALDE- in cursa electorala pentru scrutinul din 5 iunie era cunoscut inca din ziua precedenta, in prima parte a acestei zile, cei doi presedinti ai formatiunii, Tariceanu si Constantin, au facut o prezentare a propunerii ALDE pentru primaria Capitalei, in persoana liderului Organizatiei Bucuresti, Daniel Barbu. „Am vrut sa ne respectam promisiunile pe care le-am facut si anume candidatii pe care-i promovam sa intruneasca doua calitati (…) esentiale: (…) in primul rand (…) onestitatea si moralitatea candidatului, al doilea considerent este cel legat de competenta profesionala si de experienta pe care trebuie s-o aiba un candidat pentru o functie atat de importanta”, a precizat Tariceanu.

„Vrem o noua modalitate de abordarea a relatiei intre alesi si cetateni (…) noi vrem sa venim cu un altfel de model de primar (…) si un primar care sa propuna proiecte de referinta pentur oras”, a adaugat co-presedintele ALDE, nu inainte de a aduce in discutie faptul ca daniel Barbu ar urma sa aiba ‘o lista de consilieri cu totul si cu totul deosebita’.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger