AcasăPoliticaDancu, propus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, aviz favorabil din partea comisiilor

Dancu, propus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, aviz favorabil din partea comisiilor

Chemat marti dimineata la Parlament, pentru a fi audiat in comisiile de specialitate, Vasile Dancu a primi aviz favorabil numirii in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, pentur care a fost propus de catre premeirul desemnat, „la pachet” cu functia de vicepremier.

Dupa aproape o ora si jumatate de discutii cu senatorii si deputatii din forurile de experti in materie de Administratie de la Parlament, sociologul a primit unda verde numirii sale la MDR, primind 27 de voturi „pentru”, in acest caz fiind inregistrata si o abtinere.

Dupa ce a discutat cu alesii din comisiile reunite, Dancu a stat de vorba si cu presa.”Nu a fost vorba despre o propunere a PSD”, a tinut sa lamureasca sociologul, care s-a declarat bucuros ca va avea sustinerea tuturor partidelor.

E important de mentionat fatul ca Vasile Dancu nu a putut fi audiat seara trecuta, pentru ca nu s-a simtit bine si a ajuns pe mana medicilor. Cat priveste problema sa de sanatate care l-a facut sa ajunga de la Parlament la spital, acesta a lamurit, marti, ca a avut o demineralizare si o hipocalcemie, provocata de lipsa de odihna, ca urmare a faptului ca a fost foarte ocupat in ultima perioada cu mai multe carti la care lucreaza. „Lucrez tot timpul si o sa incerc acum sa am un program rational”, a precizat sociologul pe care Dacian Ciolos il vede potrivit sa conduca Ministerul Dezvoltarii Regionale, dar si sa ajunga intr-unul dintre cele doua posturi de vicepremier din Cabinetul sau.

sursa foto: gazetadebistrita.ro

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger