AcasăPoliticaDancu: Antonescu, ciolanul fluturat sub nasul dreptei

Dancu: Antonescu, ciolanul fluturat sub nasul dreptei

Vasile Dancu (foto jos) nu vede in Crin Antonescu un exponent al dreptei unite

Presedintele PNL, Crin Antonescu, da din coate pentru a-si face loc in ”marea inghesuiala” de prezidentiabili de pe zona de dreapta. Asa explica sociologul Vasile Dancu schimbarea de discurs a liderului liberal, despre care sustine ca vrea sa dea senzatia ca nu este ”orfanul USL”.

Vasile Dancu (foto jos) nu vede in Crin Antonescu un exponent al dreptei unite

In opinia lui Dancu, presedintele PNL este fortat sa joace un rol al aparentelor ca sa capteze atentia alegatorilor. ”Antonescu nu o cauta cu lumanarea, pur si simplu cauta sa negocieze. Vrea sa para puternic, sa para ca se bazeaza pe ceva. De fapt, se bazeaza doar pe cele 20 de procente ale partidului sau. (…) Nu cred ca spera sa fie candidatul unei drepte care se va uni greu, dar vrea ca electoratul de dreapta si indecisii si nemultumitii guvernarii sa-i dea o sansa de a intra in turul al doilea”, a afirmat Vasile Dancu pentru un site de stiri.

Vasile Dancu

In ceea ce priveste varianta ca Antonescu sa fie sustinut de Traian Basescu, sociologul considera ca seful statului nu-l percepe ca pe un partener real pe liderul liberal. ”Nu cred ca Traian Basescu isi face planuri cu Crin Antonescu. (…) Antonescu ar putea fi o nada pentru dreapta doar pe termen scurt, un fel de fluturare a ciolanului pe la nas”, a conchis Vasile Dancu.

author avatar
Adelina Ionicel
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger