AcasăPoliticaDan Voiculescu, urmarit penal in dosarul Antena Group – RCS/RDS

Dan Voiculescu, urmarit penal in dosarul Antena Group – RCS/RDS

Directia Nationala Anticoruptie a decis sa extinda urmarirea penala si asupra lui Dan Voiculescu, politicianul fiind acuzat de complicitate la santaj in dosarul Antena Group – RCS/RDS.

Procurorii anticoruptie sustin ca Dan Voiculescu se face vinovat de complicitate la santaj

A venit la DNA in calitate de martor si a plecat pe post de invinuit. ”Mi s-a adus la cunostinta ca as fi complice. E o incercare de intimidare a presei, care demult e dorita. Este un conflict comercial, care nu are nicio legatura cu penalul. E pe bani multi, intr-adevar, dar e comercial”, a declarat Dan Voiculescu, dupa intalnirea cu procurorii.  Totodata, din usa DNA, liderul conservator a tinut sa-i transmita un mesaj si sefului statului.

”Vreau sa-i transmit la modul cel mai serios lui Basescu Traian ca adversitatea noastra politica, de mare notorietate si de ani de zile, nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum e familia si, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni in decembrie. Asta e partea foarte serioasa si dureroasa”, a mai spus Voiculescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger