AcasăPoliticaDan Sova si-a pus PNL-ul in cap: Sa-si dea demisia!

Dan Sova si-a pus PNL-ul in cap: Sa-si dea demisia!

Deputatul Cristian Buican (foto jos) cere schimbarea ministrului Dan Sova

Pentru ca a adandonat proiectul autostrazii Sibiu-Pitesti, ministrul delegat pentru Infrastructura, Dan Sova, ar trebui sa-si inainteze demisia. O spune un parlamentar liberal, care sustine ca demnitarul PSD a ”condamnat definitiv economia judetelor Valcea, Arges si Dambovita”.

Deputatul Cristian Buican (foto jos) cere schimbarea ministrului Dan Sova
Cristian Buican

La pachet cu Sova, deputatul PNL de Valcea Cristian Buican a precizat ca mai asteapta si demisiile liderului pesedistilor valceni.  ”Cand am iesit public luna trecuta si am cerut demisia lui  Dan Sova, a lui Ion Cilea si a celorlalti reprezentanti PSD-isti din Valcea, majoritatea a zis ca nu am dreptate si sa asteptam, ca nu se poate sa nu facem acest tronson (Sibiu-Pitesti – n.r). Iata ca am avut dreptate si ca reprezentantii PSD-isti care si-au asumat constructia de autostrazi din Romania au lucrat impotriva intereselor judetelor Valcea, Arges si Dambovita. Sunt curios ce mai pot zice PSD-istii valceni acum, dupa ce insusi prim-ministrul si seful lor de partid sustine autostrada Sibiu — Brasov si nu Sibiu — Pitesti”, a afirmat Buican.  Imediat, in apararea ministrului Sova a sarit liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care le-a cerut  liberalilor sa o lase mai moale cu interventiile de tip opozitie.

”Nu mai avem tresariri la propuneri de genul acesta, au mai fost si altele pe la Oradea, daca va mai amintiti. USL-ul este mai mult decat atat. USL nu inseamna un judet si nu stiu ce intr-un judet. Se intampla. Ce sa le facem noi la colegii nostri de acolo, adica nu noi, ca noi n-avem situatii de genul acesta, au liberalii. Liberalii intotdeauna au avut aceasta doctrina liberala si cu asta ne lamuresc cateodata, ca nu toti asculta ce spune centrul. Eu sper sa fie intelepti si sa putem merge mai departe”, a mai spus Sarbu.

[poll id=”654″]

author avatar
Adelina Ionicel
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger