AcasăPoliticaDan Sova si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului Transporturilor

Dan Sova si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului Transporturilor

Ministrul a anuntat ca renunta la sefia Transporturilor, pe motiv ca, in urmatoarele luni, doreste sa se concentreze exclusiv pe campania electorala in vederea alegerilor prezidentiale, avand in vedere ca va fi seful de campanie al PSD, in vederea scrutinului pentru cea mai inalta functie in stat.

Sova a insistat ca singurul moriv pentru care se retrage din Guvern este acela ca isi doreste sa se concentreze pe campania electorala pentru prezidentiale, si a anuntat, totodata, ca, in acest moment, nu isi doreste nicio alta functie ministeriala. „Imi pasa de directia Romaniei si voi face tot ce imi sta in putinta ca, in aceste patru luni, sa aducem la Cotroceni un om tanar, un camarad”, a anuntat, marti dupa-amiaza, vicepresedintele social-democrat Dan Sova,  in cadrul unei conferinte de presa.

Actualul sef de la Transporturi a precizat ca l-a informat pe Victor Ponta, seful Guvernului, despre intentia sa de a demisiona din Executiv, la aproximativ patru luni dupa numirea in fruntea ministerului. „L-am informat pe premier, nu pot sa ma aflu in acelasi timp in funtea unui minister foarte  dificil si in avangarda unor alegeri. Am decis sa ma dedic unui obiectiv politic fundamental, atat pentru Romania, cat si pentru PSD”, a sustinut Sova.

Citeste si: Dan Sova, incoltit de procurorii anticoruptie

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger