AcasăPoliticaDan Diaconescu: "Ajung in turul II la alegerile prezidentiale"

Dan Diaconescu: „Ajung in turul II la alegerile prezidentiale”

Dan Diaconescu, liderul PPDD, a anuntat ca este convins ca va ajunge in turul II la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Diaconescu este ferm convins ca marea batalie pentru presedintia Romaniei, din 16 noiembrie, se va da intre el si Victor Ponta, iar Klaus Iohannis va fi „marele invins” de la primul tur de scrutin, din 2 noiembrie.

„Vom obtine in jur de 1,9 milioane de voturi la primul tur de scrutin si imi este greu sa cred ca domnul Iohannis va trece de acest prag”, a declarat Dan Diaconescu, la Digi 24.

Dan Diaconescu si-a construit scenariul exact pentru ce se va intampla pe 2 noiembrie si in zilele imediat urmatoare, sustinand ca un cuvant greu de spus il vor avea romanii care voteaza in strainatate.

„Eu va pot spune ca pe 2 noiembrie vor cantari foarte mult voturile din Diaspora. Estimam ca vor fi in jur de 300.000 de voturi in strainatate si noi vom obtine circa 220.000 de voturi. Exista posibilitatea ca pe 2 noiembrie, Iohannis sa fie anuntat in fata noastra, dar sigur marti sau miercuri il vom intrece pe Iohannis la numaratoarea oficiala, in momentul in care vor veni voturile din strainatate”, a afirmat liderul PPDD.

author avatar
Cristi Ionita
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger